10 sfaturi pentru a vedea bine

Ceea ce femeia aduce cu sine o mulțime de aspecte care vizează nu numai a stării de sănătate, spiritual și mental, și fizic. Pentru unii fericirea este asociat cu familia; pentru alții, la locul de muncă; iar pentru mai mult de întreprinzător, de la independență deplină. Cu toate acestea, întotdeauna, indiferent de tipul de activitate, care se efectuează, de îngrijire personală și frumusețe, vor fi elemente importante pentru orice femeie.

10 îngrijire și sfaturi de care ar trebui să păstreze în minte

foto2110 îngrijire și sfaturi de care ar trebui să păstreze în minte, pentru a rămâne mereu tânără, luminoasă și sănătoasă

Pentru a vă aduce o selecție de 10 de îngrijire și sfaturi de care ar trebui să păstreze în minte, pentru a rămâne mereu tânără, luminoasă și sănătoasă.

  1. Sprancene bine depiladas: aceasta rama fetei, de aceea întreb pro, că depile, pentru a le da corect este necesar. Apoi, dumneavoastră sarcină va fi de a le menține bine organizată și bine întreținute.

  1. Ochi cu grăsimi: Evitați grasimi saturate, cum ar fi ulei de разогретые, margarina si de alimente prajite le produc nu numai celulita, acnee, dar, de asemenea, cresc nivelul de colesterol și afectează circulația sângelui.

  1. Curățare și exfoliere: în fiecare zi în Duș, să faci peeling, gel de dus pentru a elimina celulele moarte ale pielii. Cauta produsul potrivit pentru tipul tau de piele, care vă permite să scoateți în afară de grăsime. O dată pe lună realízalo cu apă și săpun puternic și mănuși din păr de cal grosier, pentru a face „peeling”.

  1. Unghiile curate: pune în mâinile expert în conformitate cu mâinile și picioarele. Dacă nu sunteți obișnuiți să meargă la un salon de multe ori, atunci este de a merge cel puțin o dată pe lună pentru a scoate astfel de particule, că plecarea animalele de companie nu pot face.

  1. Dinți albi: în mod regulat vizitați medicul dentist, pentru a curăța dinții și pentru a evita пачкали sau deteriorare. Dacă aveți la procedurile de produse cosmetice de albire a dintilor, atunci va retocarlo cel puțin o dată la doi ani.

  1. Greutatea este controlată de: încercați să mențină greutatea la un nivel adecvat. Aliméntate sănătos și corect, pentru a nu recurge la diete accident, care le descompensan.

  1. Stop celulita: cum numai celulita pentru a-l face apariția ” vă așteaptă creme, maleabilitate a corpului și de înfrumusețare, care întăresc pielea, pentru a evita ca problema va crește și va fi fără speranță. Dacă există deja o ai, foloseste un tratament care drenen corpul tău sau injecție, utilizate de către profesioniști.

  1. Menținerea forme: practica orice fel de sport, nu este rezistent la șocuri. În plus, acesta ajută organismul consuma antioxidanti, care previn imbatranirea prematura. Broccoli, fructe de padure, ulei de măsline extravirgen și fructe cu coajă lemnoasă și alte produse funcționează foarte bine pentru acest lucru.

foto22

  1. Machiaj de clasa „lux” – cumpărarea de produse de calitate, care nu посягающую la starea de sănătate a pielii. Pe piață există deja produse, care, de asemenea, vă va ajuta să arate mai bine, de asemenea, previne apariția ridurilor, te protejează de soare, controlează nivelul de grăsime și chiar previne fata ta va fi contaminat.

  1. Par sanatos: de păr, zice, ca tine, ca hainele pe care le purta, sau make-up, care îl utilizați. Aflați cum să aibă grijă de el și să investească într-un bun croiala. Dacă vă decideți să tinturarlo fiți siguri că puteți merge de multe ori la un salon de înfrumusețare pentru a vă menține întotdeauna în tonul potrivit.