Sfaturi pentru a arata intotdeauna bine

Mereu arata bine, nu neapărat să fie un obiectiv imposibil. Unul dintre sfaturi pentru a purta mereu în geantă o schimbare de tricouri, de exemplu, și un aspect cât mai natural. Amintiți-vă că de a arata ca va fi prezentat lume.

Arata bine, nu ar trebui să fie o problemă. Experții spun că există două chei, foarte simple pentru a face acest lucru: nu ieși, nu te uiți în oglindă și să fie cât mai natural, în fiecare caz.

Nu este narcisism: crearea de modă de stil, dar, de asemenea, echilibrat, care corespunde, cine ești tu, ca om, este cea mai buna scrisoare de intentie.

Sfaturi pentru bărbați și femei

foto23Da, și toate acestea! Un studiu realizat la Universitatea din Chicago, spune că imaginea care va fi afișată la birou le afectează superioare și trimite-le pe un salariu mai mare de 20%, și, de asemenea, luate în considerare pentru a îmbunătăți în funcție. Și acest lucru este valabil pentru bărbați și femei, în funcție de standuri de cercetare.

Cu toate acestea, principalul lucru nu este de a fi reîncărcată și de a fi cât mai natural, și, de asemenea, de a purta haine care va contribui, de ziua lor și ei nu au devenit, dimpotrivă, pe linie, pentru tine.

Personal Shopper este specializat Alice Vedere oferă sfaturi pentru a arata intotdeauna bine.

 1. Totul în viață este o atitudine, și cel mai important, timp pentru a arata bine-este de a fi fericit cu tine însuți și să zâmbească tot timpul.
 2. Mai bine iesi din casa, sigur, și mă bucur că face, ursul toată ziua. Dacă nu vă simțiți confortabil, sau o îndoială că sunteți în căutarea de bine cu ceea ce ea poartă schimbătoare și apoi, dacă ieși din casa ta.
 3. Cât de rău baba, rău baba, care este frumos azi? Nu poate ieși din casă fără avertisment s-a uitat în oglindă, dacă nu are, achiziționați unul din organism, arata ca înainte de a pleca acasă cheie.
 4. Sunteți atras de haine? Puteți crea această impresie, dacă nu se măsoară, haine, înainte de a cumpăra, aflați cum să utilizați dimensiunea corectă. Când utilizați îmbrăcăminte prea mare sau prea mic, se pierde eleganta si deduce puncte, excelente imagini.

5Si nu sunt un expert, prin combinarea hainele, gândiți-vă cumpăra haine, inteligente, sau de bază, care pot fi combinate în două sau trei căi, cum bluză sau cămașă albă, pantaloni negri, geaca de piele.

6Nunca salvați pantofi murdare, atunci când el face acest lucru va fi, probabil, să se îmbrace în grabă și nu va fi timp pentru a le curăța. Amintiți-vă că toate detaliile este important pentru a arata bine.

Machiaj ideal

Juanita Marin, Make Up Artist și director tehnic machiaj Cromantic.

„Dreptul de make-up este în concordanță cu mult identitate fiecare fată sau de starea de spirit, în ciuda faptului că, pentru a nu-l lăsa în abis; întotdeauna are în vedere cele patru părți ale feței: pielea, ochii, buzele și obrajii.

Este ‘corect’ este o hidrateaza foarte bine pielea, pentru a make-up nu cuartee și va dura, ce trebuie, întotdeauna alege tonul de bază de tonul pielii tale, încearcă-l pe fata ta (barbia, maxilarul sau gâtului) nu este recomandată, în mâini, pentru că nuanțele sunt diferite. Numărul necesar de baze de dimensiunea de mazăre sau push în cazul în care produsul are dozator, cheia, penaj baza de date înainte de pierderea legătură cu tonul pielii tale.

Ochii lui-este un cadru de fata ta, de aceea nu uitați că se aplică pestañina lăsa genele foarte lungi si voluminoase, vor fi mai расторопные și luminoase. Blush-ul este ideal aplică-l, iar el zâmbește, se uită în oglindă, și puteți completa și un pic de iluminare și, în cele din urmă de ruj. O atingere seducătoare, riscant și plin de culoare, pentru a-l fata, poate fi culori luminoase, de preferință, pentru a atrage atenția și se adaugă în el o lumină. Și gata! Asa va arata natural si frumos, ceea ce este.

5 Sfaturi pentru a conduce cu succes croitor

De croitori sunt de costume, care sunt cel mai des folosite de femei pentru a utiliza la locul de muncă. Cu toate acestea, personal Shopper Erika Acosta oferă cheile pentru lucirlo cum ar trebui să fie și să arate întotdeauna bine.

 1. Croitor trebuie să devină sau să cumpere, cum va arata perfect pe figura ta.
 2. Acest costum nu poate arata plictisitoare și aceasta este ceea ce percepe unele culori prea prăjituri sau fără a defini și pentru a face acest lucru, puteți adăuga, că un contact personal cu cele accesorii și mari, care au tendința de a 2017.
 3. Combina culori-acest lucru este ceva care este foarte la modă astăzi, dar cheia este că aceste culori sunt amestecate bine în funcție de ocazie. Pentru a lucra, culori neutre, gri si dungi-este de chei.
 4. Încercați să folosiți întotdeauna o pereche de tocuri comode, dacă locul lor de muncă pe jos sau cu Papuci mari, dacă ideea este că, apoi, prezentări și interviuri.
 5. Lung este potrivit pentru pantaloni un pic mai jos de glezne, și, de asemenea, aveți posibilitatea de a face un costum cu fusta, care ar trebui să meargă la o altitudine de genunchi sau mai jos.

Apps pentru a verifica imagini

Inginer Gherman Andrada explică de ce aplicații de timp, pentru a vă ajuta să arate întotdeauna impecabil.

* Arata: o aplicație aparat de fotografiat, cu ajutorul căreia utilizatorii pot încerca diferite ‘looks’ realiste make-up, în orice moment. Se poate alege între 33 de filtre diferite pentru a crea un stil identic cu machiaj real, care pot fi stabilite cu precizie de la 0 la 100%, ceea ce le permite de a personaliza și de a crea propriul „look” perfect.

*Dressapp: această aplicație este un fel de moda de zi cu zi, care vă va permite să urmăriți ceea ce rochie în avans și de a încerca practic privirea ei.

foto24

*Wish: cu această aplicație, nu veți pierde din vedere vestimentar, ce vrei și de unde puteți să-l cumpere. Puteți vedea cum se combină cu alte elemente din garderoba ta.

Cheia pentru un domn

Brandul Axe recomandă cavaleri să urmeze următoarele sfaturi pentru a arăta mereu perfect și gata de a cuceri:

 1. Fata ar trebui să arate întotdeauna impecabil. Astfel încât să păstreze barba trebuie să știți pentru a evidenția cele mai bune caracteristici dumneavoastră.
 2. Folosiți o cremă sau gel de curatare pe fata ei, pentru a evita gras.
 3. Mâinile lui spune multe despre tine. Păstrați-le mereu curate.
 4. Evitați mirosuri neplăcute și de a folosi parfum, ce a atras atenția.
 5. Să fie bine îngrijit arată siguranța și încrederea în sine.
 6. Haine care vor fi folosite trebuie să fie adecvată situației și locuri, întotdeauna subliniind propriul stil.
 7. Utilizați parfumul tau preferat, pentru a mirosi bine-este un element-cheie pentru a se încadrează în dragoste și de a influența.